Ortsidorna kommer att bli bättre

I vår stora webbundersökning som några av er deltagit i så är en del av resultatet i den tydligt. Andra saker är betydligt svårare att tackla. Ni vill ha en lokalare sida som är lättare att hitta på. Går man in på Kramfors så vill man kunna ta del av allt som har med Kramfors att göra, man ska inte behöva klicka sig till fliken sport för att tex se vad som hänt i Kramfors sportvärld, det vill man hitta på Kramfors.
Det är fullständigt självklart att det ska vara på det viset, vi hade helt enkelt inte tänkt klart när vi gjorde upp strukturen på webben. Arbetet med att förändra detta har redan inletts, men det är ganska mycket bakomliggande jobb för att få det att funka smidigt. Målet är att man på sin kommunsida ska hitta allt som berör sin kommun, oavsett om det är annonser, sport, nära eller familjematerial.

Annonser

2 reaktioner till “Ortsidorna kommer att bli bättre

 1. Hejsan!
  Jag deltog i Er undersökning. Efter att ha talat med många människor vill jag uppmärksamma Er på följande fråga, vilken Ni borde förtydliga eller ge förklaringar till:
  Hur går Er censur i kommentatorsfält till egentligen?
  Vi är några som anser oss följa gällande regler men som censureras ganska ofta samtidigt som vissa andra, plumpa och smått intoleranta kommentarer, ändå kommer med… Vad gäller?

  1. Vi har en bugg i vårt system som hanterar kommentarer, vissa kommentarer försvinner och går inte att spåra. Det ska vara åtgärdat till nästa version som väntas släppas inom kort. Därför kan det se ut som om det är vi som stoppat dom. Vad gäller modereringen av kommentarer så har vi ett företag som sköter det åt oss. Det funkar oftast bra men ibland kan det komma igenom nånting opassande. Jag funderar på införa någon form av registrering för att få kommentera framöver. Med sitt facebook-konto tex.

   /Markus

   Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s