På gång på allehanda.se

Hej på er!

Många kanske kikar in här för första gången, ni är särskilt välkomna. Här tänker jag dela med mig så mycket jag kan om vad som händer på allehanda.se framöver. Ordet transparens är populärt inom branschen just nu, det här är en del i att vara mer genomskinliga framöver.

Här är närmsta veckans  större händelser.

Valbloggarna. En blogg per kommun där alla partier samsas om utrymmet, allt för att trigga till inlägg och diskussion. Partierna väljer själva vilka som skriver och vi lägger oss inte i vad som skrivs. Det har redan börjat hetta till med uttryck som Goddag yxskaft, Leif och liknande.

Valet. Vi jobbar för högtryck med att förse er med Ångermanlands bästa bevakning av det lokala valet.Vi kommer att ta er bakom kulisserna, in på tidningsredaktionerna och valvakorna. Det kommer att ske via en liveblogg där bland annat våra politiska ledarskribenterna kommer att kommentera valsiffrorna. Men ni kommer även att få rapporter och kunna ställa frågor till våra fotografer och reportrar som kommer finnas ute bland valvakorna runt om i Ångermanland.

Division 1. Lagen har skarpt läge redan på fredagskväll med Kramfors Alliansen först ut bland våra fyra ångermanländska lag. Där kommer vi i år att via ett samarbete med med klubbarna kunna erbjuda liverapportering från alla deras hemmamatcher. Funkar det här bra så kommer fler sporter att få erbjudande om att liverapportera.

Livebloggen. Fjolårets succé fortsätter givetvis! Jag och Jon drar ner till Gävle vid lunchtid på Torsdag för att bevaka Modos premiär mot Brynäs i årets elitserie. Nytt för i år är att vi kommer att sända alla presskonferenser efter matcherna, där vi mer än gärna förmedlar era egna frågor till tränarna. Vi kommer att börja med webbkameran som ifjol men tittar på lösningar för att förbättra både ljud och bild. Men enkelheten med webbkameran väger tungt när det är bråttom.

Bloggar. En helt sprillans Modoblogg kommer att se sitt ljus redan på Torsdag, det är duktige Mikael Nordstrand som kommer att vara kapten där. Lite längre fram i höst kommer vi också att byta bloggsystem till WordPress. (Ni läser just nu en wordpressblogg, som dock ej kan ligga i vårt eget domän än. Men det kommer.)

Har ni ideér på vad som borde förbättras på allehanda.se? Skriv gärna en kommentar här under.

Markus

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s